Foto
De naam AVP on the road komt van het gelijknamige Youtube kanaal. Dit kanaal werd opgestart door Anthony als een manier om zijn automotive passie te kunnen uitbreiden en te delen op dit evoluerende platform.
Hoofdzakelijk bestond het kanaal uit event videos die gemaakt werden als hobby. Het kanaal begon traag te groeien maar kende zijn echt kick off met de komst van "Mia" Anthony zijn 2016 Mazda Mx-5 Miata.
Foto

Het kanaal groeide verder, later kwamen er naast de event videos ook installatie videos, reviews, vlogs en close-up videos.

In 2018 was het tijd voor de volgende stap. Na enkele samenwerkingen met accessoire bedrijven voor zijn eigen mx-5, werd al snel duidelijk dat deze stukken niet makkelijk te kopen waren in België. Hierdoor kwam het idee om zelf een dealer te worden in België.

Dit idee leidt ons tot waar we zijn vandaag. de "AVP on the road automotive supply". Een bedrijf met als enige motto om moeilijk te verkrijgen accessoires lokaal beschikbaar te maken, om u op de best mogelijk manier bij te staan om uw wagen uniek te maken.
Foto