Shiny Garage D-TOX
D-Tox 1L
0 Review | Review toevoegen
Shiny Garage D-Tox is en product dat metaalachtige onzuiverheden verwijdert.

Artikelnummer

AVP - SGD - 008

Verzendkosten

€ 7,00

€ 15,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Shiny Garage D-TOX is een product dat metaalachtige onzuiverheden verwijdert.
Het verwijdert gemakkelijk roest en metaaldeeltjes van gelakte oppervlakken, glas, rubber en chroom. Perfect voor het voorreinigen van de lak. Er treedt een reactie op tijdens het aanbrengen waardoor het product gaat "bloeden". We zijn niet bang om te zeggen dat dit het beste preparaat van dit type op de markt is.

Het gebruik van een nieuwe technologie van grondstoffen zorgt voor een gemakkelijke toepassing, onmiddellijke actie tegen vervuiling en een hoge viscositeit. Dit houdt in dat het product lang op het gereinigde oppervlak blijft, er niet vanaf loopt, waardoor het langer in het vuil doordringt en effectiever afvoert. Door geschikte ingrediënten voor indringend en helend vuil dringt het preparaat sneller in het oppervlaktevuil, waardoor het metaalvuil sneller bereikt. Hierdoor kan het product sneller reageren en daarmee de tijd verminderen die nodig is om metaaldeeltjes te verwijderen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Onze website gebruikt cookies zodat wij uw shopping beleving kunnen optimaliseren. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie klik hier.
Accepteer geselecteerde cookies