Mistlamp grill set - NB MX5 (mk2.5) Mistlamp grill set - NB MX5 (mk2.5) Mistlamp grill set - NB MX5 (mk2.5)
Mistlamp grill set - NB MX5 (mk2.5) Mistlamp grill set - NB MX5 (mk2.5) Mistlamp grill set - NB MX5 (mk2.5)
Mistlamp grill set - NB MX5 (mk2.5)
0 Review | Review toevoegen
Vervangingsgrill voor de OEM mistlamp cover voor een meer agressieve look te geven aan de gefacelifte tweede generatie MX5.

Artikelnummer

AVP-ZS-0006

Verzendkosten

€ 5,00

Verwachte levertijd

5 dag(en)

€ 95,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
De gefacelifte tweede generatie Mazda MX5 ( gemaakt tussen 2002 en 2005) kwam vanuit de fabriek met de optie om vooraan mistlampen te hebben. Jammer genoeg kregen modellen zonder deze optie plastiek covers om de voorziene gaten af te dekken. Deze covers kunnen dan ook makkelijk verkleuren over tijd en passen in onze ogen niet zo goed bij het design van de wagen.

Juist om deze reden hebben onze vrienden bij Zunsport een oplossing ontwikkeld in de vorm van kleine grill vervangers voor een meer agressieve look. Ook zorgen deze grills voor een extra luchtcirculatie naar de motorruimte.

Deze grill set (per 2 stuks) is verkrijgbaar met een zwart of een elektro gepolijste afwerking en is gemaakt uit hoogwaardige materialen.
Installatie attributen installatie instructies worden meegeleverd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Onze website gebruikt cookies zodat wij uw shopping beleving kunnen optimaliseren. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie klik hier.
Accepteer geselecteerde cookies