Olievuldop - ND MX-5 Olievuldop - ND MX-5 Olievuldop - ND MX-5 Olievuldop - ND MX-5 Olievuldop - ND MX-5
Olievuldop - ND MX-5 Olievuldop - ND MX-5 Olievuldop - ND MX-5 Olievuldop - ND MX-5 Olievuldop - ND MX-5
Olievuldop - ND MX-5
0 Reviews | Review toevoegen
De Cravenspeed olievuldop is een van deze producten in Cravenspeed's lijn van motorruimte accessoires. De vuldop is een grote stap vooruit op gebied van kwaliteit en stijl in vergelijking met de van p

Artikelnummer

AVP-CS-0023

Verzendkosten

€ 7,00

Standaard levertijd

3-4 werkdagen

€ 85,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

From Good to CravenSpeed Good

We hebben geen klachten over de look van de ND miata, maar we hebben wel enkele manieren om de motorruimte aan te kleden en een meer showcar look te geven. De Cravenspeed olievuldop is een van deze producten in Cravenspeed's lijn van motorruimte accessoires.
De vuldop is een grote stap vooruit op gebied van kwaliteit en stijl in vergelijking met de van plastiek gemaakte dop die standaard word geleverd op de MX-5.

Fit and Finish

Deze olievuldop werd ontworpen op basis van de standaard oliedop van in-house Cravenspeed demo wagen. Het wordt vervaardigd uit aluminium en afgewerkt met een rode textuur afwerking welke de power van jouw MX-5 zeker zal verdubbelen.
Ok dat laatste mag dan misschien een leugen zijn, maar deze dop voegt zeker een nodig beetje kleur toe aan de motorruimte en geeft deze een sportiever uitzocht.

Of u nu een kapotte vuldop wil vervangen of u bent op zoek naar een meer kwalitatief examplaar, deze Cravenspeed dop zal zeker de eerste en de laatste olievuldop zijn die u ooit hoeft aan te kopen.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Onze website gebruikt cookies zodat wij uw shopping beleving kunnen optimaliseren. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie klik hier.
Accepteer geselecteerde cookies