Geluid resonantie verwijder kit - ND MX5 Geluid resonantie verwijder kit - ND MX5 Geluid resonantie verwijder kit - ND MX5 Geluid resonantie verwijder kit - ND MX5
Geluid resonantie verwijder kit - ND MX5 Geluid resonantie verwijder kit - ND MX5 Geluid resonantie verwijder kit - ND MX5 Geluid resonantie verwijder kit - ND MX5
Geluid resonantie verwijder kit - ND MX5
2 Reviews | Review toevoegen
Kit voor het verwijderen van de Mazda "sound composer" met allemaal originele Mazda onderdelen.

Artikelnummer

AVP-CS-0007

Verzendkosten

€ 7,00

Standaard levertijd

3-4 werkdagen

€ 55,00
Prijs per set

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
NEP GELUID?
In het algemeen vinden we allemaal dat de 4de generatie MX5 al een mooi geluid maakt door de uitlaat. Daarom dat er in de MX5 gemeenschap al snel naar een oplossing wordt gezocht om de originele “sound composer”-buis te verwijderen van onder de motorkap. Naast het gewilde effect van Mazda, dat deze zou zorgen voor extra motor geluid in het interieur, kan deze ook al snel zorgen voor rare geluiden waarvan je denkt dat er iets mis is met uw MX5.

WIJ DEDEN REEDS HET OPZOEKWERK
In deze kit vind u alle onderdelen die u nodig hebt om de “sound composer” te kunnen verwijderen. Alle onderdelen zijn originele Mazda onderdelen. De installatie is simpel en zorgt onmiddellijk voor een verbetering van het interieur geluid, en bespaart ook enkele kilootjes wat altijd mooi is meegenomen.
 

Sorteren op:

Review toevoegen
stefan - 07-03-2020 17:23

Origineel Mazda onderdeel dat snel en éénvoudig te monteren is via bijgeleverde montage handleiding. Zoals de beschrijving vermeld scheelt het iets in gewicht en is het stiller in de bestuurdersruimte.

Carl - 01-12-2018 16:01

Perfect origineel Mazda onderdeel dat zeer makkelijk te installeren is. geeft inderdaad een beter en comfortabeler geluid in de bestuurdersruimte. Snelle en correcte levering door AVP. Duidelijke handleiding bijgevoegd.

Onze website gebruikt cookies zodat wij uw shopping beleving kunnen optimaliseren. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie klik hier.
Accepteer geselecteerde cookies