Media power controller

U heeft het zeker ook al meegemaakt. U bent aan het luisteren naar dat ene super lied op de radio net op het moment dat u de motor van uw MX-5 uitzet? En wat gebeurd er weg muziek. Waar bij de meeste

Artikelnummer

AVP-MTG-0009 

Verzendkosten

€ 5,00 

Verwachte levertijd

5 week(en)

€ 105,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
U heeft het zeker ook al meegemaakt. U bent aan het luisteren naar dat ene super lied op de radio net op het moment dat u de motor van uw MX-5 uitzet? En wat gebeurd er weg muziek. Waar bij de meeste wagens de radio actief blijft tot u de deur opent is dit niet zo bij de ND generatie MX-5.

Net voor dit probleem heeft MX5things hun ACC power controller ontworpen. Dit plug-and-play harnas zorgt ervoor dat de ACC power (accessory power) actief blijft tot u de deur opent of er 10 minuten zijn verstreken na het uitschakelen van de motor.

Dit betekend dat het infotainment systeem en bluetooth actief blijft. Zo kan u toch nog genieten van dat ene liedje tot u definitief uitstapt.
 

Sorteren op:

Bernd - 19-04-2020 12:31

Works as described. Great stuff. Installation easy. Fast shipping.

stefan - 07-03-2020 17:13

Plug & play . Duidelijke montage handleiding bij geleverd. Voorgoed verleden tijd dat je muziek en bluetooth word uitgeschakeld bij stilleggen van de motor via de start/stop knop.