Gordelhouder - ND MX5 Gordelhouder - ND MX5 Gordelhouder - ND MX5
Gordelhouder - ND MX5 Gordelhouder - ND MX5 Gordelhouder - ND MX5
Gordelhouder - ND MX5
1 Review | Review toevoegen
Gordelhouder voor passagiersgordel.

Artikelnummer

AVP-CS-0002

Verzendkosten

€ 5,00

Verwachte levertijd

2 week(en)

€ 40,00
€ 32,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Het is een prachtige dag waarvan je wil genieten in je MX5, de vogels zijn aan het fluiten en je hebt alleen maar prachtige wegen in het vooruitzicht. Op dat moment gaat het enkel om jou, de weg en het prachtige weer. Maar na enkele bochten merk je een irritant geluid op aan de passagierskant en daar heb je het de losse passagiers gordel die los ligt te slingeren terwijl jij leuk door de bochten gaat. En natuurlijk reflecteert deze af en toe nog eens de zon recht in je gezicht. In het begin is dit niet zo erg, maar na een tijdje kan dit zich omvormen tot een echte irritatie.

Gelukkig hebben ze Cravenspeed de oplossing om deze irritatie weg te werken. Hun eigen ontworpen gordelklem, gemaakt uit een met een laser uitgesneden stuk staal, past perfect tussen twee interieur panelen aan de zijkant van het interieur. Hier voorziet het dan een gemakkelijk plek om de gordel vast te maken zodat deze u niet verder kan afleiden van het rijgenot waarvoor u uw MX5 gekocht heeft.

Deze houder is afgewerkt met zwarte poederlak voor een duurzame afwerking

Sorteren op:

Review toevoegen
jurgen - 28-02-2020 12:07

hallo ik heb over een tijdje 2 gordelhouders besteld voor mijn mx 5 ND en ben van deze parts heel te vreden
mvg jurgen

Onze website gebruikt cookies zodat wij uw shopping beleving kunnen optimaliseren. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie klik hier.
Accepteer geselecteerde cookies