Deur bushing - ND MX5 Deur bushing - ND MX5 Deur bushing - ND MX5
Deur bushing - ND MX5 Deur bushing - ND MX5 Deur bushing - ND MX5
Deur bushing - ND MX5
0 Review | Review toevoegen
Stevigere deur bushings voor een betere rij ervaring.

Artikelnummer

AVP-CS-0006-BLK

Verzendkosten

€ 5,00

Verwachte levertijd

3 week(en)

€ 85,00
€ 68,00
Prijs per set

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
VAST IS GOED

We houden allemaal van de MX5 Miata, Maar als het op chasisstijfheid aankomt heeft de wagen veel punten die dit tegenwerken. Het is een 2-deurs cabrio wat betekend dat het middendeel van de wagen onder andere ondersteund word door de deuren en er op dat punt veel druk word uitgeoefend. De zachte deur bussen zijn dan ook een makkelijke manier om deze stijfheid te verbeteren. De bussen kunnen geinstalleerd worden in enkele minuten en het verschil kan direct opgemerkt worden de eerste keer dat je de deur dichtslaat.

PASFORM EN AFWERKING

Bij Cravenspeed is het doel duidelijk: De meest performante producten ontwerpen die er ook nog eens zo goed mogelijk uitzien. Deze bussen geproduceerd door Cravenspeed in Verenigde Staten zijn dan ook geen uitzondering. Deze worden d.m.v. CNC uitgesneden uit een stuk acetal om hoge stijfheid te verzekeren met een lage wrijvingscoefficient.

Wordt verkocht per set van 2 stuks

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Onze website gebruikt cookies zodat wij uw shopping beleving kunnen optimaliseren. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie klik hier.
Accepteer geselecteerde cookies