Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5

Smartphone houder met flexibele arm die gebruikt maakt van de overige plaats voor een bekerhouder

Artikelnummer

AVP-ND-015 

Verzendkosten

€ 7,00 

Standaard levertijd

3-4 werkdagen

€ 110,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

WEG MET DE VLIEGENDE GSM
Als het aankomt op het waar je je gsm kan leggen of vast leggen in je MX5 heb je niet veel opties. Maar Cravenspeed heeft er voor een extra optie gezorgd. Dankzij hun flex smartphone houder kan je extra plaats voor een bekerhouder gebruiken als  plaats voor je smartphone. De Gemini flex houder past perfect in montage plaats van de bekerhouder aan de passagiers kant en met de flexibele arm kan je je smartphone perfect laten uitkomen waar u wil.

MAAR ER IS MEER!
Bij elke gemini smartphone houder krijgt u de meest gebruiksvriendelijke oplossing om uw gsm te bevestigen op de flexibele arm. De magneet bevestiging werkt rechtstreeks met toestellen die compatible zijn met draadloos opladen. Indien u toestel dit nog niet ondersteund kan u altijd gebruikmaken van een van de 2 meegeleverde magneetpads.
En voor zij die het liever iets universeler houden, is er de XXL klem bevestiging. Beide oplossingen bevestigen zich op het balhoofd aan de flexibele arm om u te voorzien van ontelbare instelmogelijkheden.

Opgelet: De XXL-klem wordt niet langer standaard meegeleverd met de Gemini kit. Indien u toch een klem wenst, laat dit dan zeker weten aan ons via mail naar anthony@avpontheroad.be

 

Geen reviews gevonden.