Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5 Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5 Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5 Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5
Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5 Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5 Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5 Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5
Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5
2 Reviews | Review toevoegen
Smartphone houder met flexibele arm die gebruikt maakt van de overige plaats voor een bekerhouder

Artikelnummer

AVP-CS-0003

Verzendkosten

€ 7,00

Standaard levertijd

2 week(en)

€ 125,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
WEG MET DE VLIEGENDE GSM
Als het aankomt op het waar je je gsm kan leggen of vast leggen in je MX5 heb je niet veel opties. Maar Cravenspeed heeft er voor een extra optie gezorgd. Dankzij hun flex smartphone houder kan je extra plaats voor een bekerhouder gebruiken als  plaats voor je smartphone. De Gemini flex houder past perfect in montage plaats van de bekerhouder aan de passagiers kant en met de flexibele arm kan je je smartphone perfect laten uitkomen waar u wil.

MAAR ER IS MEER!
Bij elke gemini smartphone houder krijgt u de meest gebruiksvriendelijke oplossing om uw gsm te bevestigen op de flexibele arm. De magneet bevestiging werkt rechtstreeks met toestellen die compatible zijn met draadloos opladen. Indien u toestel dit nog niet ondersteund kan u altijd gebruikmaken van een van de meegeleverde magneetpads.

Sorteren op:

Nick - 15-01-2022 22:24

Schitterende smartphone houder. Past als gegoten in mijn MX-5. Niet goedkoop, maar zeker de moeite! Ook schitterende service van AVP!

Peter - 29-03-2021 18:30

We waren op zoek naar een oplossing om onze Garmin Zumo 590 moto GPS op een goede manier in onze MX5 te gebruiken om zo voorgemaakte routes te rijden met onze MX5. Even in overleg met AVP konden ze het ons aanraden om het te proberen. De mount werd snel geleverd en past prachtig in de MX5. De passagier heeft omzeggens geen last van de houder. De bal van de mount past perfect op de achterkant van de autohouder van de Garmin Zumo GPS en alhoewel de Zumo best een stevige GPS is, heeft de mount geen probleem om de GPS op zijn plaats te houden, zelfs niet op hobbelige wegen of bij scherpe bochten. De GPS trilt wel wat, maar blijft netjes op zijn plaats. Dus als de mount stevig genoeg is om een stevige moto GPS te dragen, kan een GSM geen probleem zijn.