Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5 Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5 Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5 Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5 Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5
Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5 Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5 Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5 Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5 Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5
Gemini smartphone mount FLEX - ND MX5
2 Reviews | Review toevoegen
Smartphone houder met flexibele arm die gebruikt maakt van de overige plaats voor een bekerhouder

Artikelnummer

AVP-CS-0003

Verzendkosten

€ 7,00

Standaard levertijd

3-4 werkdagen

€ 125,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
WEG MET DE VLIEGENDE GSM
Als het aankomt op het waar je je gsm kan leggen of vast leggen in je MX5 heb je niet veel opties. Maar Cravenspeed heeft er voor een extra optie gezorgd. Dankzij hun flex smartphone houder kan je extra plaats voor een bekerhouder gebruiken als  plaats voor je smartphone. De Gemini flex houder past perfect in montage plaats van de bekerhouder aan de passagiers kant en met de flexibele arm kan je je smartphone perfect laten uitkomen waar u wil.

MAAR ER IS MEER! NU MET MAGSAFE MOUNT!
Bij elke Gemini mount wordt de Magsafe-basis geleverd. Dit is een MagSafe-compatibele magnetische bevestiging die kan worden bevestigd aan elke Gemini die al een balbevestigingsarm heeft. Deze basis is direct uit de doos compatibel met alle MagSafe-telefoons. Als uw telefoon niet is uitgerust met MagSafe, leveren we een metalen ring met zelfklevende achterkant die aan uw telefoon of hoesje kan worden bevestigd. Als uw telefoon QI-oplaadfunctie heeft maar niet MagSafe-compatibel is, is het belangrijk dat u de ring gecentreerd op de QI-oplaadspoel van uw apparaat bevestigd.

Sorteren op:

Nick - 15-01-2022 22:24

Schitterende smartphone houder. Past als gegoten in mijn MX-5. Niet goedkoop, maar zeker de moeite! Ook schitterende service van AVP!

Peter - 29-03-2021 18:30

We waren op zoek naar een oplossing om onze Garmin Zumo 590 moto GPS op een goede manier in onze MX5 te gebruiken om zo voorgemaakte routes te rijden met onze MX5. Even in overleg met AVP konden ze het ons aanraden om het te proberen. De mount werd snel geleverd en past prachtig in de MX5. De passagier heeft omzeggens geen last van de houder. De bal van de mount past perfect op de achterkant van de autohouder van de Garmin Zumo GPS en alhoewel de Zumo best een stevige GPS is, heeft de mount geen probleem om de GPS op zijn plaats te houden, zelfs niet op hobbelige wegen of bij scherpe bochten. De GPS trilt wel wat, maar blijft netjes op zijn plaats. Dus als de mount stevig genoeg is om een stevige moto GPS te dragen, kan een GSM geen probleem zijn.

Onze website gebruikt cookies zodat wij uw shopping beleving kunnen optimaliseren. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie klik hier.
Accepteer geselecteerde cookies