Red Edition Billet Tachometer plaat - LIMITED EDITION - ND MX5

Deze wijzerplaat wordt door in-house bij Cravenspeed vervaardigd uit 6061 aluminim. Deze versie past op elke ND1 MX-5 van het bouwjaar 2016, 2017 en 2018 inclusief de RF modellen. Deze past  niet op d

Artikelnummer

AVP-ND-024 

Verzendkosten

€ 7,00 

Verwachte levertijd

onbekend

€ 350,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Billet tacho
Al verschillende jaren is Cravenspeed gefocust op het ontwerpen van kwaliteitsonderdelen om het interieur van de ND Mazda MX-5 Miata te verfijnen. Met hun billet aluminium tachometer plaat heeft Cravenspeed een van de meest impactvolle onderdelen op de markt gebracht. Het wordt met hoge precisie gefabriceerd zodat elk onderdeel een kwaliteit bereikt van het hoogste niveau. Zo zeer dat ook non-enthousiast passagiers onder de indruk zijn. Je zal geen onderdeel vinden op de markt die zo uniek is voor de ND Miata, en het belooft een glimlach op uw gezicht te toveren iedere keer dat u achter het stuur kruipt.

Deze wijzerplaat wordt door in-house bij Cravenspeed vervaardigd uit 6061 aluminim. Deze versie past op elke ND1 MX-5 van het bouwjaar 2016, 2017 en 2018 inclusief de RF modellen. Deze past  niet op de ND2 modellen met bouwjaar vanaf 2019 doordat het maximum toerental werd verhoogt. De ND2 versie is wel in ontwikkeling. Als u hiervan wil op de hoogte blijven stuur ons dan zeker een emial via info@avpontheroad.be.
Installatie van deze plaat is zeer makkelijk en neemt ongeveer een 15 minuten in beslag met basis gereedschap en minimale ervaring.
 

Geen reviews gevonden.