Versnellingspook - Mazda

Versnellingspook voor Mazda voertuigen. Ontworpen voor MX5 NC en ND modellen maar past ook op andere voertuigen.

Artikelnummer

AVP-CS-0009 

Verzendkosten

€ 7,00 

Standaard levertijd

3-4 werkdagen

€ 130,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Deze versnellingspook verandert de manier waarop je denk over schakelen
Je geniet waarschijnlijk al van je handmatige transmissie in jou mx-5. Waarom zou je op een andere manier in zo'n auto rijden? Wissel de standaard versnellingspook met deze update van Cravenspeed en ik beloof dat je nog meer van het schakelen zult gaan houden. Het zware, 11 oz, gewicht van deze knop zal niet onopgemerkt blijven.

Maak dagelijks rijden minder dagelijks
Onze nieuwe versnellingspook heeft een verzwaarde kern, dus je voelt elke shift, maar de beschermende buitenlaag laat je knop niet te warm worden om aan te raken in de zomer, of te koud in de winter.

Quality first
Het buitenste gedeelte van de hoofdkogel is vervaardigd uit Polyoxymethyleen, het is glad en voelt geweldig aan. De middelste naaf (die een machinaal bewerkte ring bevat om de versnellingshoes vast te houden) is van roestvrij staal, is zwaar en sterk. De bovenkap is gepoederlakt nadat deze werd vervaardigd uit aluminium.

Montage
Deze knop is ontworpen voor de Mazda Miata ND en NC (2006-2018). Het is van schroefdraad voorzien om op een M10x1.25-shifter te passen. Daardoor zal deze ook in veel andere voertuigen passen.

Sorteren op:

Dirk - 01-07-2019 22:06

Deze pook als geschenk gekregen en heel tevreden,
Geplaatst op mijn mx5 nbfl zonder problemen, en ik moet zeggen het gevoel bij het schakelen is zo veel beter, het voelt veel sportiever en gemakkelijker.
zeker een aanrader.