Shift well cover - ND MX5
Reviews | Review toevoegen

De finishing touch voor uw nieuwe short shifter. Deze vervanger voor de lederen shift boot is de beste optie op de markt om uw middelconsole af te werken.

Artikelnummer

AVP-ND-019 

Verzendkosten

€ 7,01 

Standaard levertijd

3-4 werkdagen

€ 140,00
€ 120,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

De finishing touch
Naast onze short-throw-shifter voor de ND Miata, wist Cravenspeed dat ze een shift-cover moesten ontwerpen om hun werk te laten zien. Net als hun MINI-tegenhanger, maakt de ND-shift-cover de looks van de meest esthetische shifter-opstelling op de markt compleet. Deze look ziet er goed uit maar is meestal voorbehouden voor de high-end supercars, maar we zien geen reden waarom de Miata ook geen verbluffend interieur kan hebben.

De CravenSpeed ​​manier
Zoals altijd heeft Cravenspeed hun uiterste best gedaan voor dit product, om ervoor te zorgen dat ze trots konden zijn deze aan te bieden. Er zijn verschillende iteraties gemaakt om ervoor te zorgen dat de pasvorm precies goed was. Bij Cravenspeed hebben ze een hele dag lang overlegd over welk type afwerking ze zouden gebruiken. Elke eenheid werd met de hand afgewerkt om ervoor te zorgen dat ze allemaal perfect waren. Aan het einde van de dag, als u erin slaagt om te ontdekken dat deze cover toch niets voor u is, hebben zij het beste retourbeleid in de branche.

Het zit allemaal in de details.
Het deksel zelf is vervaardigd uit 6061 aluminium en gepoederlakt in het zwart. Roestvrije hardware bevestigt de afdekking aan het gepoedercoat stalen frame, dat met behulp van OEM-hardware op de middenconsole wordt bevestigd. Afronding van de kit is een lasergesneden ABS-afdekplaat en een paar stukjes hardware om de afdekplaat tegen het deksel te drukken. Installatie duurt ongeveer 30 minuten, met alleen basisgereedschap. Er zijn geen permanente wijzigingen vereist.

Montage
De shift well cover is ontworpen voor gebruik met onze short-throw shifter voor de ND. Het is niet compatibel met de standaard shifter vanwege de breedte hiervan.
Deze set bevat geen shifter of pookknop, deze kan u hier terugvinden 
 

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel: