Short throw shifter - ND MX5
Reviews | Review toevoegen

Met precisie afgewerkte short shifter ontworpen voor de ND MX5 die de versnellingsworp met 30% verkort.

Artikelnummer

AVP-ND-020 

Verzendkosten

€ 7,01 

Standaard levertijd

3-4 werkdagen

€ 350,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Nu nog sportiever
Je houdt al van de handmatige transmissie in je Miata. Scheuren door de versnellingen maakt elke trip episch. Met de short shifter van CravenSpeed ​​kunt u nog wat meer plezier uit uw auto persen. De shifter reduceert de worp met meer dan 30% en heeft een verzwaarde versnellingspook met een kern van roestvrij staal en een acetal omhulsel. Niet alleen wordt de worp ingekort, maar de verzwaarde knop maakt het schakelen ook veel eenvoudiger.

Short shifter zonder inperkingen
Van uw hand tot de schakelkoppeling binnen de transmissie, elk onderdeel van deze shifter is met precisie vervaardigd uit materialen van de beste kwaliteit. Alles wat je nodig hebt, is inbegrepen: een beetje extra wit lithiumvet, een beetje draadborging en zelfs een buis met silicone pakkingsmateriaal om de afstandshouder van de versnellingshendel af te sluiten.

De specificaties
Roestvrij staal. En veel ervan. De hoofd shifter-combinatie, de versnellingspook kern en de hardware zijn allemaal van roestvrij staal. De bovenste scharnierbeker, de achteruit vergrendelingsplaat, de spacer voor het shift onhulsel en de versnellingspookkap zijn van aluminium. De kap is gegraveerd met een 6-speed schakelpatroon. Volledig gemonteerd is de shifter slechts 3 mm korter dan de standaardopstelling, terwijl de worp nog steeds met 30% wordt gereduceerd. De shifter handhaaft alle reverse lockout-functionaliteit, druk gewoon naar beneden om naar achteruit te schakelen.

Installatie
Het installeren van de shifter kan thuis gedaan worden met basisgereedschap. Al het werk kan worden voltooid vanuit de auto, met alle vier de wielen op de grond. Omdat de shifter rechtstreeks in de versnellingsbak loopt, is er geen geknoei met schakelkabels of lelijke koppelingen. De installatie duurt tussen 1 en 2 uur en is heel eenvoudig.
 

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel: