Acrylic wind blocker

Deze acrylic wind blocker zorgt voor perfect zicht naar achter terwijl hij ook de wind beter tegen houdt dan het standaard onderdeel. Deze komt dan ook in verschillende maten (standaard, vol gebogen,

Artikelnummer

AVP-ND-110 

Verzendkosten

€ 7,00 

€ 105,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Vind u de standaard wind blocker in uw MX-5 niet effectief genoeg? Blokkeert deze uw zicht naar achter? Of bent u op zoek naar een mooie cosmetische update? Dan is de wind blocker van MX5things wellicht de oplossing die u zoekt.

Deze acrylic wind blocker zorgt voor perfect zicht naar achter terwijl hij ook de wind beter tegen houdt dan het standaard onderdeel. Deze komt dan ook in verschillende maten (standaard, vol gebogen, vol gewelfd, vol met uitsparing) om zo goed mogelijk aan uw eisen te voldoen. Deze wind blocker gebruikt ook de originele montage punten en vereist niet dat er gaten worden gemaakt in de rolbeugels.

U hebt zelfs de optie om uw windblocker te personaliseren met een gepaste gravering en deze te verlichten met onze plug-and-play LED-kit.

Door de vele versies van dit product zal onze stock in hte begin gelimiteerd zijn. Als uw combinatie dus niet beschikbaar is, laat ons dit dan zeker weten via e-mail naar info@avpontheroad.be of via ons contactformulier. Dan zorgen wij ervoor dat u uw examplaar zo snel mogelijk in handen heeft.

Voor meer info bekijk zeker eens onze installatie video. Uw kan deze vinden onder de video tab van deze product pagina.


 

Sorteren op:

Peter - 02-03-2020 21:07

Windblocker type regular. At least 50% less turbulences in interieur. Looks nicer than the standard 'plastic' windblocker. Thanx Anthony for the good service.