Acrylic Wind blocker

Deze acrylic wind blocker zorgt voor perfect zicht naar achter terwijl hij ook de wind beter tegen houdt dan het standaard onderdeel. Deze komt in volledig doorzichtig en getinte afwerking.

Artikelnummer

AVP-PK-0001 

Verzendkosten

€ 7,00 

€ 80,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Deze windblocker is ontworpen als vervanging voor de kunststof winddeflector die standaard is gemonteerd op de ND Mazda MX5 en Fiat 124 Spider

Deze windblocker word geinstalleerd zonder the moeten boren in het interieur. Bodembevestigingen worden vastgeklikt en zijsteungeleiders worden bevestigd met echte 3M-tape.

De 5 mm dikke doorzichtige acrylplaat is met een laser gesneden om perfect tussen de rolhoepels te passen en kan eenvoudig worden gereinigd met alleen water en zeep. Acryl vergeelt niet door blootstelling aan UV-stralen, zoals polycarbonaat dat wel doet.

Wat dit product wel doet, is zorgen voor een veel beter zicht in de achteruitkijkspiegel. Zelfs met het dak omhoog zie je de uitstulping van het 3de remlicht in de spiegel. Met het dak naar beneden is het uitzicht veel beter. En het ziet er ook goed uit!

Montage is eenvoudig volgens de meegeleverde instructies. Het enige gereedschap dat nodig is, is een schroevendraaier om de twee schroeven waarmee het scherm in de steunen past, te plaatsen.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.