Omdat the roots van AVP on the road liggen in het maken van automotive video montages, bieden wij dit ook aan als een service voor u.

Als u interesse hebt in een door ons gemaakte video, vul dan zeker het onderstaande formulier in. Voorzie hierin een gedetailleerde beschrijving van wat er moet gefilmd worden, een eventuele locatie die U zult gebruiken en wat u verwachtingen zijn van het eindresultaat (montage of gepresenteerde video, type muziek of voice-over,...).
Nadat wij uw aanvraag ontvangen houden wij contact met u voor de verdere regeling en om ervoor te zorgen dat het eindresultaat zeker voldoet aan uw verwachtingen.

Hou er wel rekening mee dat de muziek in onze video moet voorzien worden van een licentie. Dit betekent meestal dat wij bijvoorbeeld geen gebruik kunnen maken van de laatste nieuwe pop muziek. Wij voorzien wel verschillende muziek bibliotheken die open staan voor verder distributie aan een aanvaardbare prijs.

U kan enkele van onze verwezenlijkingen terug vinden hieronder of u kan ook alle videos terug vinden op het AVP on the road Youtube kanaal.