Jam handle - Universeel Jam handle - Universeel Jam handle - Universeel
Jam handle - Universeel Jam handle - Universeel Jam handle - Universeel
Jam handle - Universeel
0 Reviews | Review toevoegen
Binnen deur handvaten om je deur te beschermen tegen vingerafdrukken beschadigingen

Artikelnummer

AVP-CS-0005

Verzendkosten

€ 5,00

Standaard levertijd

3-4 werkdagen

€ 35,00
Prijs per set

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
WEG MET VINGERAFDRUKKEN

We kennen het allemaal. Je poetst een hele namiddag aan je wagen. Je parkeert hem/haar daarna en je kan het niet laten om toch nog eens een blik te werpen op je trots. Maar wat zie je? Een prachtig blikend koetswerk met twee vette vingers op de deur.

NOOIT MEER.

Met deze jam handles is dit scenario verleden tijd. Door gebruik te maken van 3M automotive plaklint, plakken deze netjes op het vlakke deel van de binnenkant van je deur, net boven het slot. Deze stelt je zo in staat om je deur te sluiten zonder de buitenzijde van je net opgeblonken koetswerk aan te raken.
Deze jam handles zijn speciaal gemaakt om te passen op de ND MX5 maar passen ook op andere wagens met een vlakke zijde aan de binnenkant van de deur.
Bang voor eventueel residu van de plakband? Geen zorgen door gebruik te maken van 3M automotive plaklint, kan deze makkelijk en zonder schade verwijderd worden.

Wordt verkocht per set van 2 stuks

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Onze website gebruikt cookies zodat wij uw shopping beleving kunnen optimaliseren. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie klik hier.
Accepteer geselecteerde cookies