Keysmart Pro met Tile
Keysmart Pro met Tile
Keysmart Pro met Tile
0 Reviews | Review toevoegen
Heeft u ook een te volle sleutelbos? Irriteert het geluid van losse sleutels u enorm, het vinden van het sleutelgat in de duisternis, het onvermogen om flessen te openen of je telefoon te verliezen? D

Artikelnummer

AVP-CS-0024

Verzendkosten

€ 7,00

Standaard levertijd

3-4 werkdagen

€ 60,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Slim
Heeft u ook een te volle sleutelbos? Irriteert het geluid van losse sleutels u enorm, het vinden van het sleutelgat in de duisternis, het onvermogen om flessen te openen of je telefoon te verliezen? De KeySmart Pro lost al deze problemen en meer op. Met deze slimme sleutelorganizer kunt u tot 10 sleutels op Zwitserse zakmesstijl opslaan en zit hij boordevol extra functies.

Met Tile
Tile is een kleine Bluetooth-chip die is ingebouwd in de KeySmart Pro die u de mogelijkheid biedt om uw sleutels in de gaten te houden waar ze ook terechtkomen. Met de Tile-app (beschikbaar voor iOS en Android) kunt u verbinding maken met uw KeySmart Pro, de locatie op een kaart bekijken en uw sleutels laten rinkelen zodat u ze gemakkelijk kunt vinden. Ze KeySmart Pro heeft ook een ingebouwde Tile-knop, dus als je je telefoon zoekt, kun je hem laten rinkelen met een druk op de knop!

Heroplaadbare batterij, LED, fles opener
De oplaadbare batterij in de KeySmart Pro gaat tot 45 dagen mee. Een micro usb-kabel is inbegrepen. De KeySmart Pro beschikt ook over een ingebouwde LED-zaklamp welke handig is voor het vinden van losse items in de auto of het sleutelgat in het donker. Ook inbegrepen is een handige flesopener die ook dienst doet als bevestigingspunt voor een sleutelhanger.
 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.