Light in Sight Light in Sight Light in Sight
Light in Sight Light in Sight Light in Sight
Light in Sight
0 Review | Review toevoegen
LightInSight is een optische breedhoeklens van hoge kwaliteit die wordt aangebracht aan de bovenkant van uw autoruit. Het geeft u de mogelijkheid om stoplichten te zien als deze anders buiten uw gezic

Artikelnummer

AVP-CS-0017

Verzendkosten

€ 5,00

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 35,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Brengt stoplichten in uw zicht sinds 2000
LightInSight is een optische breedhoeklens van hoge kwaliteit die wordt aangebracht aan de bovenkant van uw autoruit. Het geeft u de mogelijkheid om stoplichten te zien als deze anders buiten uw gezichtsveld vallen. Dit probleem komt veel voor bij de MX-5, chauffeurs met een groter gestalte of bij iedereen die hun stoel graag in een hoge positie houdt. Deze is gemakkelijk te installeren, verwijderen en hergebruiken. Deze LightInSight kan geinstalleerd worden in elke wagen of verplaatst worden van voertuig op elk moment. Deze heeft een hoogte van 4cm met een breedte van 18cm.

Hoe werkt het?
LightInSight is gemaakt van een fresnel lens. Dit is een lens die lightgolven kan buigen rond een obstakel en in uw ogen. Op die manier hebt u de mogelijkheid om voorwerpen te zien die anders geblokkeerd werden.

LightInSight is “easy”
LightInSight is zeer makkelijk te installeren. U zorgt ervoor dat de plaats op het raam schoon is voor u begint. Een het deel is schoongemaakt, maakt u de plaatste nat en brengt u de LightInSight aan met de gladde zijde tegen het raam. Duw dan eventuele bubbels en water weg van achter de LightInSight. Geef het enkel uren om verder uit te drogen en klaar. Wilt u hem verplaatsten? Simple trek de LightInSight los en voer opnieuw alle stappen uit.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Onze website gebruikt cookies zodat wij uw shopping beleving kunnen optimaliseren. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie klik hier.
Accepteer geselecteerde cookies